Fit en blessurevrij blijven begint bij de basis: uw voeten

Formthotics herstelt de natuurlijke stand van uw voeten en zorgt zo voor een gezonde basis voor de bewegingsketen van uw lichaam. Optimale ondersteuning en drukverdeling gaan samen met ongekend comfort, omdat Formthotics zich vormt naar uw eigen voeten.

Met de inlegzolen van Formthotics rekent u af met vermoeidheid en pijn tijdens werk, sport of vrije tijd. Het verschil wordt gemaakt door een ontwerp op wetenschappelijke basis, de revolutionaire materiaalkeuze en de geavanceerde productietechniek. U voelt het verschil omdat Formthotics exact naar uw voeten gaat staan.

Formthotics corrigeert de stand van uw voeten en lijnt uw onderlichaam opnieuw uit. Het resultaat is pijnbestrijding, comfort en ondersteuning voor voeten van alle leeftijden. Step into your power!

Formthotics is bewezen effectief bij:

– hielspoor
– shin splints
– achillespees klachten
– runnersknee
– lage rugpijn

Formthotics zorgt voor de juiste basis!
Heeft u de ambitie om uw sportieve of professionele prestaties te verbeteren? Bent u op zoek naar extra comfort en ondersteuning in uw schoenen?

De uitgebreide collectie van Formthotics is specifiek ontworpen voor gebruik in uw type schoen. Formthotics Sport, Everyday en Jeugd helpen om het meeste uit uw schoenen te halen, geven optimale ondersteuning bij iedere beweging en garanderen maximaal plezier tijdens al uw activiteiten. Bij het sporten, tijdens het werk en in de vrije tijd. Step into your power!